A+ R A-
Rábatótfalui SE
Csapat
Mérkőzések
Játékosok
Fotók
Település : Szentgotthárd - Rábatótfalu
Alapítva: : 1935

A rábatótfalui sportegyesületet 1935-ben alapították  Rábatótfalui KSK néven ami az egyesületi törvények hatására 1989-ben változott Rábatótfalui SE –re.

A falu sportszerető fiataljai az akkori járási I.- és II. osztályban szerepeltek. Az egyesület történetében jelentős változás történt amikor is az 1978-79-es bajnokság alatt a Magyar Népköztársasági Kupa legjobb 64 csapata közé került a gárda, végül is az akkori NB I.-es Haladás VSE búcsúztatta a csapatot a kupából . A szezon végén a megyei II.o. bajnokságot magabiztosan  megnyerve a csapat feljutott a megyei I. osztályba, ahonnan 33 év  sikerekben gazdag szereplése után 2011-12- es bajnokságban elért 14. helyezéssel esett ki.  A csapat sok sikeres szezonnal a háta mögött a megyei  labdarúgás meghatározó csapatává vált.

 A csapat jó szereplését nagyban köszönhette a falu szülöttének Gáspár István ( Dollár papa ) Grazi  üzletembernek, akinek odaadása, segítő készsége példa értékű volt a falu lakossága és a játékosok szemében. Neki köszönhetjük továbbá hogy olyan patinás csapatokkal játszhattunk mint a Haladás VSE,  Győri ETO és a Ferencváros ellen kétszer is. 

Az egyesületnél mindig is kiemelt szerepet kapott az utánpótlás nevelés, akik nagyon sok jó helyezéssel hálálták meg a gondoskodást. 

 A nemzetiségi mivoltunkból fakadóan fiataljaink immár 16 éve szerepelnek Szlovéniában a négy környező ország szlovén nemzetiségi sporttalálkozóján.

A csapat sikereihez a teljesség igénye nélkül nagyban hozzájárultak a falu lakossága  a falu vállalkozói, Szentgotthárd város Önkormányzata, Magyarországi Szlovének Szövetsége, Szlovén Kisebbségi Önkormányzat, a szlovéniai URAD, és áldozatos munkájukkal a mindenkori csapatvezetők.

Soron következő meccsek

Felnőtt csapat helyezése

FC Slovenska ves (Öregfiúk) helyezése

U-19 csapat helyezése